Fiat Panda en Punto Young ook voor Nederlandse markt

Fiat-Panda-Young

Fiat laat een bekende uitvoering uit het verleden terugkeren: de Young. Deze uitvoering was al eens te vinden als Fiat Panda van de jaren ’80 maar keert nu terug op de nieuwe Panda en Punto. De Young was een uitvoering voor de jongere bestuurder die een betaalbare nieuwe auto wilde en op die groep mikt Fiat nu wederom.

Fiat heeft er voor gekozen de Panda en Punto Young een herkenbare uitstraling te geven: witte lak, matgrijze spiegels en wieldoppen en opvallende gele stickers en logo’s zorgen er voor dat je niet om de nieuweling heen kunt, of het nou de Panda of de Punto betreft. Mocht je toch nog wat extra’s uit willen geven dan kun je naast de standaard witte lak ook kiezen voor Rosso Passione, Nero Cinema, Grigio Argento, Bianco Gelato of Verde Prato.

De Fiat Panda Young is leverbaar met de 60 pk sterke TwinAir 60. Standaard krijg je onder andere de speciale logo’s en stickers maar ook een zilvergrijze dashboardrand, Clarion Radio/MP3-speler met Bluetooth connectiviteit en streaming, centrale vergrendeling met afstandsbediening, handbediende airconditioning en twee hoofdsteunen op de achterbank. Dit allemaal naast de standaard al best rijke uitrusting van de Panda Pop. De Fiat Panda Young TwinAir 60 is in Nederland leverbaar vanaf € 9.995.

Bij de Fiat Punto Young is de standaarduitrusting van de Punto Pop verder opgewaardeerd met 16″ lichtmetalen wielen, dezelfde radio-uitrusting als de Panda en is ook de Punto voorzien van allerlei badges, logo’s en stickers. In de Punto Young is de TwinAir 100 aanwezig, een vlotte krachtbron met, jawel, 100 pk. De Fiat Punto Young TwinAir 100 is leverbaar vanaf € 11.995 waarvoor je een driedeurs-variant onder de kont hebt. Voor twee portieren extra betaal je € 700 waardoor het totaal op € 12.695 uitkomt.