FOTOFEEST: 100 fraaie Giulia foto’s!

alfagiulia

Vorige week was de Giulia al veel in het nieuws omdat de Nederlandse prijzen bekend waren gemaakt, vandaag is het opnieuw tijd om aandacht aan de nieuwe Giulia te schenken. Waarom? Alfa Romeo heeft 100 fraaie foto’s van de nieuweling online gezet.

Soms is er belangrijk nieuws over een auto te melden zoals technische informatie of de Nederlandse prijzen. Soms is het ook gewoon even een feest om een bericht als dit te maken: 100 foto’s van de nieuwe Giulia, zowel de normale varianten als de Quadrifoglio.

Als eerste de ‘normale’ versies, waarbij de witte in sport-outfit en chique ogende blauwe Giulia goed uitkomen. Als we de reacties om ons heen horen zijn er veel mensen die deze versie nog mooier vinden dan de heftig uitgevoerde Quadrifoglio. Of je het daarmee eens bent lezen we natuurlijk graag in de reacties hieronder!

Dan de Quadrifoglio. De 510 pk sterke beul mocht ook op de foto en voor het eerst (officieel) in een andere kleur dan rood of wit. Wat vind je van de blauwe?

Voor nu houden we het even bij de foto’s, volgende week gaan we het circuit en de omgeving van Balocco extra mooi maken door er rond te rijden (omgeving) en racen (circuit) met de de nieuwe Alfa Romeo Giulia!