Foto’s vernieuwde Alfa Romeo Giulietta 2016

alfa--02

Terwijl in Genève alles wordt opgebouwd voor de Autosalon, zijn wij in Italië om de introductie van de nieuwe Alfa Romeo Giulietta bij te wonen. Gisteren werd de nieuweling al statisch gepresenteerd, vandaag gaan we rijden op de wegen rond Balocco.

We gaan vandaag dus uitvinden wat er technisch is aangepast en wat de verdere nieuwtjes zijn. Deze foto’s wilden we je alvast niet onthouden! Aan de voorzijde is de bumper het meest in het oog springende detail. Aan de onderzijde is er een zwart deel toegevoegd, bij de Veloce (voorheen QV) voorzien van rode lijn. In eerste instantie dachten we dat de ‘oude’ bumper gewoon deels was gespoten maar er zit wel degelijk een profiel in en de rode bies is ook ‘voelbaar’ aanwezig.

alfa--01

Aan de zijkant zijn de nieuwe optionele 18″ wielen het meest opvallende detail en op bovenstaande foto zie je al dat de truc van de voorzijde aan de de achterkant is herhaald. Ook daar een rode bies voor de rappe versie en een anders gestileerde diffusor. De oplettende kijker is het al opgevallen: nieuwe logo’s sieren de voor- en achterzijde van de Giulietta en ook het typeplaatje achterop is anders van lettertype om aan te sluiten bij de nieuwe Giulia.

alfa--03

Binnenin is er niet heel veel veranderd, iets dat we niet zo erg vinden. Het is nog altijd prettig toeven in de Giulietta, vanaf nu prijkt er een (letterlijk, niet figuurlijk) kleurloos logo op het stuur.

Na onze introductie zullen we je meer kunnen vertellen over de vernieuwde Giulietta!