Games: DRIVECLUB vol Italianen (vanaf oktober 2014)

driveclub-2014-03

Vanaf 8 oktober ligt er een nieuwe game in de winkel die het mogelijk maakt om met je favoriete Italiaanse sportwagens de digitale wegen onveilig te maken. DRIVECLUB is een game waarbij het samen racen met vrienden centraal staat. En ja, ook de Alfa Romeo 4C staat klaar!

Bij DRIVECLUB draait het om het sociale gebeuren en dus kun je met je vrienden racen en dan ook op een manier dat je samen moet werken. Racen, driften, tactiek, alles is nodig om het tot een succesvol einde te brengen. Het gaat om teamwerk, om het knokken met elkaar op de baan en samen beloningen te verdienen, maar vooral om met elkaar de pure kick van elke race te beleven. De game koppelt je constant aan je vrienden, waardoor je altijd je belevingen kunt delen, uitdagingen kunt versturen of ontvangen én op de hoogte blijft van de prestaties van je team.

driveclub-2014-01

Naast de nodige Maserati’s, Ferrari’s, Pagina’s en andere exoten kan er ook gevlamd worden met de nieuwe Alfa Romeo 4C. De auto’s kunnen gepersonaliseerd worden dus je kunt je naar hartenlust uitleven op je Italiaan. Nog even de officiële trailer van dit spel dat vanaf 8 oktober verkrijgbaar is voor de Playstation 4.

Meer info: Website Playstation.