Geen briefje… Fiat Panda 100HP geramd

IMG-20130124-WA0001

Fiat-liefhebber AutoI-bezoeker Daniël Vogelaar stuurde ons een aantal foto’s waardoor onze dag niet erg goed gestart is. Voor Daniël is er echter heel wat meer stuk dan alleen deze ochtend. Toen hij gisteren van school naar huis wilde rijden troffen hij en zijn ouders de Panda 100HP heel anders aan dan dat hij h neergezet had.

Daniël is Fiat-liefhebber in het kwadraat, met een Coupé, een Tipo 2.0 16v, een Cinquecento Sporting, een Tempra (met 33.000 km) en dan ook nog een familie die weg is van het merk uit Turijn. Gisteren dachten Daniël en zijn ouders dat het wel leuk was om de Panda 100HP van zijn moeder eens mee te nemen. Die werd door de familie nieuw werd aangeschaft en heeft inmiddels ruim meer dan 200.000 kilometer(!) gereden. De Panda wordt gekoesterd en staat er maar zelden smerig bij
IMG-20130123-WA0002

IMG-20130123-WA0001

Toen ze bij de geparkeerde Panda terug kwamen trof hij hem aan zoals op de foto’s die je hier ziet. Een enorme tik op de linker voorzijde heeft niet alleen de bumper verwoest, de koplamp is verdrukt, het voorscherm en de motorkap zijn vervormd en zelfs de passing van de kap klopt niet meer, zoals op de foto te zien is.

IMG-20130124-WA0000

Een briefje? Uiteraard in geen velden of wegen te bekennen. Daniël is dol op de Panda en dat blijkt wel uit onderstaande foto, zo stond de Panda eigenlijk altijd te glimmen. Tot gisteren… Er zijn getuigen inmiddels!

onderweg-fiat-panda-100hp-2

 1. Wat erg!! In zekere zin kun je dit als diefstal zien.. wanneer gaan mensen nu eens beseffen dat je met onbeschoft gedrag nergens komt.
  Voor het waarborgfonds heb je volgens mij getuigen nodig die het voorval gezien hebben.
  Ik hoop dat de schuldige zich alsnog meld!

  Succes met de schade.!!

 2. Ja asociaal hoe sommige mensen zich gedragen. Ik heb een zelfde Panda 100hp was vorig jaar iemand denk ik met trekhaak dwars door mijn voorbumper gegaan. Ook geen briefje achter gelaten.
  Hoop dat Daniel via getuigen erachter komt wie deze misdaad gedaan heeft.

 3. Inderdaad gevalletje Waarborgfonds. Dat ging bij mij, toen mij hetzelfde overkwam, verbazend snel en simpel. Wat je nodig hebt is aangifte bij de politie (met een stempel van de politie, dus laat je niet afschepen met ‘aangifte kan ook online, mijnheer’ – gewoon even langs gaan bij een politieburaeu dus), een schriftelijke verklaring van iemand dat de schade die dag, op dat tijdstip is veroorzaakt (en dus niet al een dag daarvoor al aanwezig was) en een schatting van het schadebedrag (even langsgaan bij een schadehersteller). De rest laat je door je verzkeringstussenpersoon afwikkelen. Er zal een schade-expert langskomen, maar dat is een formailiteit. En that’s it. Ik had binnen twee weken het geld op mijn rekening.

 4. Dat is de wereld vandaag de dag.
  Aso’s die niet het fatsoen hebben hun gegevens achter te laten bij zoiets.
  Gewoon doorrijden en het kan ze geen moer schelen hoe jij je auto weer gemaakt krijgt.
  Diep treurig deze mentaliteit.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *