Gemeente Barneveld aan het groengas met Fiat Qubo

35064486

Voor medewerkers van gemeente Barneveld is het niets nieuws, een Fiat-logo voor de neus. Sinds begin vorig jaar rijdt de gemeente met ‘groene’ bedrijfsauto’s van Fiat. Onlangs heeft Jeroen te Grotenhuis, van Fiat dealer Te Grotenhuis, de sleutel van de Fiat Qubo op Groengas overhandigd aan wethouder Hans van Daalen van de gemeente Barneveld.

Groengas is, afgezien van volledig elektrisch rijden, de schoonste manier van autorijden. De gemeente Barneveld had als een van de eerste in Nederland al begin 2011 de mogelijkheid om Groengas te tanken. Dat beviel kennelijk en was voor de gemeente reden om opnieuw voor de groene Fiats te kiezen.

Kortgeleden kwam het groene nieuws naar buite dat er inmiddels ruim meer dan 100 pompstations zijn die Groengas aanbieden. Belangrijk voor Fiat, want het heeft als één van de weinige merken een riant aanbod aan auto’s die op ‘CNG’ Groengas rijden. De meest recente toevoeging aan het gamma is de Fiat Panda TwinAir Turbo Natural Power die we kort geleden reden. Ook de Lancia Ypsilon is verkrijgbaar als groengas-variant.

Via destadamersfoort.nl