Hebben: Hublot Big Bang Ferrari Red Magic Carbon

Hublot-Big-Bang-Ferrari-Carbon-Red-Magic-01

Hublot en Ferrari hebben al jaren een sterke horlogeband. Met trots presenteren de twee een nieuw model dat in twee uitvoeringen leverbaar wordt, uiteraard in zeer gelimiteerde oplages. Het gaat om de Red Magic Carbon en de King Gold Carbon.

De Red Magic Carbon is een klok die over een carbon kast beschikt en een sapphire crystal heeft dat prachtig rood kleurt. Een lederen zwarte band met rode stiksels of rode band staan prachtig en de eenvoud hiervan contrasteert heel mooi met het ‘drukke’ ontwerp van het uurwerk zelf. UNICO levert het uurwerk, slechts duizend exemplaren zullen de Hublot-ateliers verlaten, meer niet.

Hublot-Big-Bang-Ferrari-Carbon-Red-Magic-02

De afwerking van deze klokken is uiteraard van fenomenale kwaliteit. De King Gold Carbon variant heeft een kast die vervaardigd is uit 18-karaat krasvast goud. Deze gouden Hublot is nog exclusiever dan eerder genoemde versie, slechts 500 worden ervan geproduceerd.

Hublot-Big-Bang-Ferrari-Carbon-Red-Magic-04

Het horloge in werking zien kan in de onderstaande video. Over de prijzen kunnen we niets vinden, maar die zijn (bijna vanzelfsprekend) van het niveau ‘als je er om moet vragen, kun je het toch niet betalen’.