Heidi Klum en Maserati vormen prachtig paar

maserati-heidi-klum-sports-illustrated-01

Dat Maserati dit jaar 100 jaar bestaat zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Ieder evenement staat in het teken van ‘De Drietand’ en niet voor niets komt het merk juist dit jaar met veel nieuws. In Amerika viert Maserati de honderdste verjaardag natuurlijk ook en doet dat onder andere met deze niet onprettige foto’s.

maserati-heidi-klum-sports-illustrated-02

In het Amerikaanse tijdschrift Sports Illustrated lees je al vijftig jaar over sport en vrouwen, een prima combinatie. Het jubileum dat beide merken dit jaar beleven, ist gevierd met een prachtige reportage van zeven pagina’s. Daarvoor werden vier modellen opgeroepen; de nieuwe Maserati Ghibli S Q4, de GranTurismo MC Trofeo, de Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition en niet in de laatste plaats Heidi Klum.

maserati-heidi-klum-sports-illustrated-03

Overigens heeft madame Klum niet alleen liefelijk geposeerd bij de Maserati’s, ze heeft zelf met veel plezier de nodige kilometers gemaakt met de auto’s, ook met de Trofeo MC. De lach op de foto’s is dus niet gespeeld! “I had a great time driving the new Maseratis for their new campaign shot by Francesco Carrozzini“, aldus het topmodel.

maserati-heidi-klum-sports-illustrated-04

Volgens Harald Wester, de grote man achter Maserati, is de combinatie van zijn merk en het magazine een fantastisch recept omdat het tijdschrift in Amerika een iconische waarde heeft en het perfect past bij Maserati. Het merk wil in Amerika de komende jaren flink uitbreiden en dan kunnen dit soort publicaties zeer stimulerend werken.

maserati-heidi-klum-sports-illustrated-05