In de file met Lamborghini Aventador Roadsters

Lamborghini-AVentador-Roadster-Miami-02

Lamborghini bestaat dit jaar 50 jaar en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan! Naast een speciaal niet-productie-model dat nog gepresenteerd gaat worden en de Sesto Elemento vinden er ook de nodige evenementen plaats waarvan het eerste inmiddels achter de rug is: een file van 50 Lamborghini’s waaronder flink wat hagelnieuwe open versies van de Aventador.

De eerste exemplaren van de in november 2012 geïntroduceerde Lamborghini Aventador Roadster zijn inmiddels afgeleverd aan klanten. Om dat te vieren werd er maar even een file van Lamborghini’s georganiseerd. Niet geheel toevallig bestaande uit 50 vierwielige stieren.

Lamborghini-AVentador-Roadster-Miami-03

Het ‘file-festijn’ duurt tien dagen en wordt gezien als het evenement ter gelegenheid van de lancering van het model. Omdat je 12 Roadsters nog niet echt als file kunt beschouwen werden er nog 38 andere Lamborghini’s aangerukt. De karavaan trok richting Miami Beach (Florida) waar de dakjes van de Aventadors konden worden afgenomen. Lambo-baas Stephan Winkelmann voerde de file aan in het lichtblauwe exemplaar dat ook dienst deed tijdens de onthulling.

Lamborghini-AVentador-Roadster-Miami-04

Op het vliegveld konden de stieren even uitgelaten worden en schijnen de meeste eigenaren gelijk maar even de 330 km/u voorbij gegaan zijn. Dan is je auto ook meteen ingereden natuurlijk!