InterClassics en TopMobiel 2013 gezellige drukte

interclassics2013-03

Het is ieder jaar weer een mooi ‘klassieker-begin’ op InterClassics en Topmobiel in het MECC Maastricht. Ook ditmaal was het weer een gezellige drukte en waren er weer meer dan genoeg Italiaanse automobielen te vinden voor een lekker dagje slenteren.

Echt tegenvallen doet het nooit in de Limburgse hoofdstad. Het blijft een topevenement, met ieder jaar een speciaal thema. Dit jaar was dat Aston Martin. Oké, niet Italiaans, maar ook voor de meeste Italofielen is het een merk dat de handen best op elkaar kan krijgen.

interclassics2013-04

Toch waren het uiteraard de Italianen waarvoor we kwamen en we werden niet teleurgesteld. Van een prachtige Lancia Fulvia coupé (later voorzien van een ‘verkocht’-bordje) tot een kostbare Ferrari 250 GT, van een ruige gele Iso Grifo tot een sierlijke Maserati 3500 GT, het kon niet op.

interclassics2013-02

Voor koopjes hoef je doorgaans niet naar Maastricht. Degenen die er auto’s aanbieden weten doorgaans prima wat hun waar ‘doet’ in de markt. Toch zagen we weer een boel verkochte auto’s en het was zeker niet louter de ‘betaalbare’ klasse, waar ‘sold’ achter de ruit te vinden was.

interclassics2013-01

We hebben de camera niet voor niets meegenomen, op Facebook hebben we 70 foto’s geplaatst van het evenement waarbij we de selectie uiteraard zo Italiaans mogelijk hebben gemaakt. De foto’s zijn OP ONZE FACEBOOK-PAGINA te vinden.