Interclassics & Topmobiel 2015 groot succes

interclassics-2015

Het jaar begint voor liefhebbers van klassieke auto’s al jaren lang goed met een prachtig evenement in het MECC Maastricht: Interclassics & Topmobiel. Ook dit jaar stond het tweede weekend van Januari weer in het teken van ontzettend veel moois, bijzonders en duurs.

Een nieuwe Fiat 127 (met 53 km!) voor 15 mille, toen wij er waren reeds verkochte Fiat Multipla bedrijfsauto met ‘patina’, een relatief betaalbare Ferrari Mondial voor goed 24 mille: je kon het zo gek niet verzinnen dit jaar. Naast deze auto’s die met een ‘bescheiden beurs’ nog te betalen waren stonden er uiteraard weer talloze, schitterende klassieke exoten. Een opvallend groot deel daarvan was aan het eind van het weekend verkocht, veel exemplaren vonden de openingsdag (voor het eerst op donderdag in plaats van vrijdag) al een nieuwe eigenaar. Bordjes achter de ruit met ‘Sold’, ‘Verkauft’ en soms ‘Verkocht’ waren niet te tellen. Vraag aan de verkopers: in veel gevallen verdween niet alleen de vraagprijs achter de ruit (te begrijpen) maar daarmee ook alle informatie van de auto. In sommige gevallen jammer want je kunt direct niets meer te weten komen over de auto.

Het was weer een prachtig uitje waarbij je zonder problemen een dagje kunt rondstruinen. Volgend jaar zullen we overigens aanwezig zijn met een stand zodat je ons ook kunt bezoeken in Maastricht.