Lamborghini Aventador Miura Homage is ‘ode aan’

Lamborghini viert dit jaar dat de Miura vijftig wordt en komt daarom met een speciale uitvoering van de Aventador. Om geen verwarring te creëren deed Lamborghini niet moeilijk over de naam: Lamborghini Aventador Miura Homage.

Lamborghini laat er, net als bij de naam, geen onduidelijk over bestaan waar dit model op gebaseerd is: het kleurschema komt rechtstreeks van de bijzondere Miura. Rood is de hoofdkleur, geassisteerd door gouden lak op de onderste delen en wielen, net als vijftig jaar geleden. Mocht het toch niet helemaal je combinatie zijn: er zijn nog vijf andere varianten beschikbaar.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Lamborghini Aventador Miura”]

In het interieur vind je, net als op de carrosserie, genoeg badges die aangeven dat je met een speciale Aventador te maken hebt. Qua bekleding kun je kiezen uit zwart en het roodbruine Terra Emilia. De liefhebber van klassiekers durft vermoedelijk al een gokje te wagen waar de 700 pk sterke Aventador Miura Homage wordt gepresenteerd: juist, op Goodwood, het unieke evenement dat dit weekend weer massaal bezocht wordt.Interesse? Houdt dan vooral de bekende occassionsites in de gaten; alle vijftig exemplaren zijn al verkocht dus je zult voor een tweedehandsje moeten gaan.