Lamborghini Aventador-opvolger in beeld

Lamborghini komt over niet al te lange tijd met een opvolger voor de ruim tien jaar oude supercar. De eerste beelden zijn inmiddels opgedoken, waarbij direct één ding opvalt, of beter gezegd: vier dingen. De uitlaten van de Aventador-opvolger zitten hoog. Heel hoog!

De nieuwe supercar, met de Murcielago als grootvader en Diablo als overgrootvader zal compleet anders worden dan de Aventador. Niet alleen qua uiterlijk, ook de techniek zal 100% nieuw zijn. Een V12 blijft maar zal de klus niet meer alleen mogen klaren, hij krijgt ondersteuning van een elektromotor. Hoe en wat blijft nog even gissen maar het gecombineerde vermogen zal rond de 1.000 pk liggen, voor minder zal het merk het niet doen als je bedenkt dat collega Ferrari de Sf90 in het programma heeft met eveneens 1.000 pk.

Op deze video is goed te horen dat het geluid nog altijd als vertrouwd is en dat is geen slecht nieuws. Wat direct opvalt is de hoge plaatsing van de uitlaten, ongetwijfeld iets dat we ook terug gaan zien op de productieversie.