Lancia Delta S Momodesign van start in Italië

lancia-delta-s-momo-2013

De in Genève gepresenteerde Lancia Delta S by MOMODESIGN is nu in Italië te koop. Lancia komt daarom met nieuw beeldmateriaal van de nog altijd prachtige hatchback, die inmiddels zijn zesde levensjaar in gaat. Ook Nederland krijgt de S by MOMODESIGN in de prijslijst.

De S by MOMODESIGN is te herkennen aan een extra sportieve uitstraling. Mooie 18″ wielen (bekend van de Bravo Sport), chroom dat op veel plekken donkerder is uitgevoerd en een geheel zwarte achterklep kenmerken de sportieve variant. Voor een kleurige boel kun je de S by MOMODESIGN links laten liggen, hij is alleen leverbaar in wit, antraciet en zwart. Daarbij kan ook voor de Bicolore-optie gekozen worden.

[nggallery id=155]

Stap je in de Delta dan zul je misschien even om je heen zoeken naar chroom en aluminiumkleurig gespoten delen. Tevergeefs, vrijwel alles dat licht van kleur was is nu in zwarte lak uitgevoerd en dat staat ontzettend goed (in onze ogen). Kleur vind je eigenlijk alleen op de tellerunit, deze heeft namelijk gele details. Speciale bekleding van MOMO maakt het feestje compleet. In Italië beginnen de prijzen bij goed 23 mille voor de 1.4 TJet 120. In Nederland zal dit ongetwijfeld ietsje meer zijn, we zullen ze toevoegen als ze bekend zijn.