Lancia toont Ypsilon en Delta S by MOMODESIGN

Lancia_YMomo

Lancia presenteert bij het Taormina Film Fest de nieuwe uitvoeringen van de Delta en Ypsilon. Hoewel we in Nederland weinig van het filmfestival mee zullen krijgen, is het wél een mooie gelegenheid de speciale versies wat beter te bekijken. Lancia heeft namelijk de gelegenheid aangegrepen om nieuw beeldmateriaal te schieten.

Aldus kunnen we eindelijk de Lancia Ypsilon S by MOMODESIGN wat beter bekijken dan op de eerdere ‘computerplaatjes’. Blauwe lak met een matzwarte motorkap, grille, dak en achterklep laten deze kleine jongen er gelijk uitspringen. Bicolore wielen en een interieur met speciale bekleding en gele accenten in de tellerunit maken het vervolgens af. Even helemaal anders dus dan de chique kleuren waaruit je normaal  keuze hebt.
[nggallery id=171]

Net als van de Ypsilon is er ook van de Delta een S by MOMODESIGN nieuw beeldmateriaal waarop we de Delta eens goed kunnen bekijken. Ook dit model heeft veel matzwarte onderdelen en tevens zijn er flinke 18″ wielen aanwezig. De prijzen van de Delta voor Nederland zijn al bekend: voor iets meer dan 28 mille heb je er eentje.
[nggallery id=170]

Tot slot is er nog de frisse Ypsilon Elefantino. Een nieuwe tint die het olifantje op de Ypsilon weer laat terugkeren. Wat gelijk opvalt is de zwarte achterklep die we nog kennen van de Y10 uit de jaren ’90. Of deze versie naar Nederland komt is nog niet bekend.

[nggallery id=172]

Uiteraard is dit blauwe olifantje leuk, maar stiekem hopen we dat Lancia ook weer met de sportieve ‘rode olifant’ terugkomt. Bij de Ypsilon van twee generaties geleden was die Elefantino Rosso de meest sportieve variant uit de reeks.