LIVE BLOG: Alfa Romeo Giulia updates

Alfa Romeo leeft. Niet alleen in het echt maar zeker ook op internet deze dagen. In dit bericht zullen we je zo goed mogelijk op de hoogte houden over de ontwikkelingen rondom de Alfa Romeo Giulia. Nieuwe berichten worden bovenaan toegevoegd dus even vernieuwen is voldoende.

18.05 uur
De eerste officiële foto’s druppelen binnen!

alfa-giulia-2016-2

17.49 uur
De presentatie draait op volle toeren. De auto zal qua rijeigenschappen ongekend sportief en communicatief zijn. Niet alleen de extreme versie met 3-liter biturbo maar ook de normale Giulia zal meer dan Alfa-waardig zijn qua rijden!

alfa-presentatie

17.22 uur
Het logo als ketting is fraai, zo zonder kleur oogt het ook mooi klassiek.

logo-alfa

16.40 uur
Jaaaa! De eerste beelden!

16.30 uur
Het nieuwe logo wordt spoedig, met veel respect voor de oude, gepresenteerd!

alfa-logoos

16.18 uur
Het programma van deze namiddag wordt steeds duidelijker. Om 17.00 uur gaan de deuren van de zaal open. Een kwartier later moeten alle aanwezigen zitten en hebben ze uitzicht op twee grote schermen. De presentatie begint vervolgens om 17.30 uur, Marchionne zal dan arriveren in de zaal in een Giulia QV in de kleur Rosa Antico, de kleur van de foto’s dus. Op de schermen zal een grote ‘countdown’ beginnen die aftelt van anderhalf uur naar 0.

16.10 uur
De Alfa Romeo Giulia zal daadwerkelijk de eerste auto zijn die daadwerkelijk het nieuwe logo van Alfa Romeo mag dragen.

16.07 uur
Er gingen wat geruchten dat de gefotografeerde auto gisteren een oude conceptcar was of een exemplaar om te misleiden. We vangen op dat het wel degelijk de échte Giulia is. Geen vreemde toestanden dus; hij is gisteren gewoon écht gespot.

15.37 uur
Op de diverse uitingen zoals welkomstborden zijn gelukkig de klassieke schriftletters van Alfa Romeo nog te zien die we vele jaren kennen. Niet alles wordt dus strakker en nieuwer.

15.25 uur
Alfa geeft aan dat het niet de bedoeling is om live beelden te sturen van de presentatie die rond 17.00 uur begint. Vanaf 19.00 uur mag al het beeld van de nieuwe Giulia de wereld in. Of er voor 19.00 uur al wat voor de aanwezigen te zien is, is nog niet bekend.

14.55 uur
Ook de ingang van het Museo Storico is even logoloos. Het zal niet lang meer duren voor het nieuwe Alfa Romeo beeldmerk er te vinden is.

CIRAuPzWoAEuPrD

14.47 uur
Alfa Romeo heeft een live-channel maar er is nog onbekend of deze ook gebruikt gaat worden bij de presentatie van de nieuwe Giulia. Zolang we testbeeld zien durven we er nog niet te hard op te hopen.

14.40 uur
Op de officiële perssite van Alfa Romeo is al een bericht geplaatst zonder inhoud. De titel luidt ‘ANTEPRIMA MONDIALE ALFA ROMEO – REVEAL AT 7 PM!‘. Kortom: om 7 uur wordt de Giulia officieel onthuld. Een uur of twee eerder begint de presentatie in Italië.

14.30 uur
Het Alfa Romeo museum is vanaf 30 juni geopend voor publiek. Meer.

13.50 uur
Volgens ingewijden komt het beeldmateriaal dat gisteren uitlekte niet van personeel van Alfa Romeo.

10.00 uur
Diverse computerschetsen duiken op. Zal dit officieel zijn? Meer.

alfa-giulia-gelekt-1