Maserati Ghibli in de spotlights op LA Auto Show

_F4U3730

Voor Maserati staat de LA Auto Show in het teken van de Amerikaanse verkoopstart van de Ghibli, na de succesvolle première van de Quattroporte begin dit jaar. Nog een Amerikaanse primeur is de exclusieve Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition.

Op de prachtige stand van Maserati zal de nieuwe Ghibli debuteren. Tevens betekent dat de verkoopstart in de Verenigde Staten. De Los Angeles International Autoshow is tevens het startsignaal voor Maserati om met een flinke campagne het merk onder de aandacht te brengen van die Amerikaanse autokopers die behalve over een flink budget ook nog over een goede smaak beschikken.

_F4U3838

Voor de Ghibli zal een nog enen ander officieel moment volgen waarop het doek van de auto wordt getrokken, de Quattroporte is direct al zichtbaar voor het publiek. Aanwezig is onder andere de speciale, extra luxe  Ermenegildo Zegna Limited Edition. Maserati verwacht veel van Amerika en niet onterecht: in oktober werden er ruim 600 Maserati’s verkocht, bijna drie maal zo veel dan in oktober vorig jaar.