Maserati op THE I.C.E. St. Moritz – International Concours of Elegance 2022

Op wat? Ja, dat dachten wij ook even, om eerlijk te zijn. THE I.C.E. St. Moritz – International Concours of Elegance is een exclusief concours in een prachtige winterse omgeving. Het autofeest start 26 februari en eigenlijk is alleen de komst van een Maserati A6GCS-53 Berlinetta Pininfarina natuurlijk al reden genoeg voor een aankondiging.

Iedere reden om een foto van een Maserati A6GCS-53 Berlinetta Pininfarina te plaatsen is goed genoeg. Daarom bij deze de aankondiging dat Maserati zal deelnemen aan het exclusieve evenement in de Zwitserse regio Engadin. Het merk is te zien met meerdere auto’s tijdens ‘het meest glamoureuze evenement’ van dit winterseizoen.
Maserati grijpt de gelegenheid aan om zowel nieuwe modellen, zoals de MC20 en Levante Hybrid te tonen, als ook een fantastische A6GCS-53 Berlinetta Pininfarina. Deze in 1954 en 1955 geproduceerde coupé is één van de mooiste auto’s ooit gebouwd, als je het ons vraagt. De auto zal in actie komen op het bevroren meer dat speciaal voor de gelegenheid is aangelegd.
Een stijlvolle 3500 GT Vignale Coupé houdt het bij een statisch acte de présence. Alleen héél klassiek of splinternieuw? Nee, ook een MC12 zal aanwezig zijn en deelnemen aan de sneeuwshow.

THE I.C.E. St. Moritz – International Concours of Elegance
Tijdschema zaterdag 26 februari
Vanaf 08:30 – Opening van het event
08:30 tot 10:30 – Vrij rijden op het bevroren meer van St. Moritz
10:45 – Een gespecialiseerde jury beoordeelt de deelnemende modellen per klasse
13:30 tot 15:30 – Concours of Elegance met alle tentoongestelde auto’s
15:20 tot 16:30 – Parade