Maserati Quattroporte is 'Best of the Best Sedan'

2013-maserati-quattroporte-24

Logisch natuurlijk, in onze ogen: de nieuwe Quattroporte is door het Amerikaanse lifestylemagazine The Robb Report uitgeroepen tot ‘Best of the Best Sedan’ en daarmee treedt de nieuweling in de voetsporen van de vorige generatie Quattroporte. In de 25 editie van het jaarlijkse ‘Best of the Best’ nummer van het magazine gaat Maserati er dus met de prijs vandoor.

De ‘Best of the Best’ verkiezing is gebaseerd op 26 product- en servicecategorieën verdeeld over zes onderwerpen: Auto’s, Stijl, Reizen, Vrije tijd, Huis, en Vleugels & Water. De beoordelingen in alle categorieën worden gedaan aan de hand van criteria die door de redactie van The Robb Report zijn vastgesteld en die worden weergegeven op de coverpagina van de bewuste categorieën. De winnaars worden uitsluitend door de redacteuren van The Robb Report gekozen.

Dit jaar is de nieuwe Maserati Quattroporte verkozen tot ‘Best of the Best Sedan’. De nieuwe Quattroporte volgt daarmee in de voetsporen van zijn voorganger, die de afgelopen tien jaar van magazines wereldwijd in totaal 57 internationale onderscheidingen kreeg toegekend, waaronder ook die van The Robb Report.