Maserati toont Ghibli nu ook in Blu Emozione

maserati-ghibli-Blu-Emozione
Stomtoevallig hadden we het eerder deze week met een ‘mede-Maserati-liefhebber’ over de nieuwe Ghibli. We deelden de mening dat deze qua lijn eigenlijk nog geslaagder is  dan diens grote broer, de Quattroporte. Waarover we het niet eens waren was de kleur. Wij waren geen fan van de witte lak, onze gesprekspartner wel. We worden op onze wenken bediend, want vlak voor het weekend komt Maserati met dit prachtige exemplaar in Blu Emozione.

En dus blijven we bij ons standpunt dat wit niet de ideale lakkleur is voor de splinternieuwe Ghibli, die onlangs werd gepresenteerd in Shanghai. Dit blauw staat de schitterende drietand perfect, als je het ons vraagt. De nieuweling is straks leverbaar met drie verschillende motoren, waarvan er twee benzine nodig hebben (3.0 V6 biturbo 330 pk/500 Nm en 3.0 V6 biturbo 410 pk/550 Nm) en eentje diesel (3.0 V6 275 pk/600 Nm).

[nggallery id=164]

We waren al enthousiast over de nieuwe E-segmenter, maar in deze kleurstelling wordt dat enthousiasme alleen maar groter. We moeten nog even geduld hebben tot de Maserati officieel in Nederland te bekijken is. Binnenkort vinden wel de eerste dealerpresentaties plaats.