Mirror uitvoeringen Fiat 500-familie 72 uur voordeel!

Fiat presenteert een nieuwe serie voor de Fiat 500-familie, de Mirror. Deze speciale uitvoering voorziet de 500, 500X en 500L van de meest recente technologische innovaties op het gebied van smartphones en het Uconnect Infotainment systeem.

Zowel de 500X Mirror, 500L Mirror als natuurlijk ook de 500 Mirror zijn voorzien van het 7″ Uconnect HD scherm, samen met Apple CarPlay en Android AutoTM. Daarmee is je smartphone op handige wijze te ‘spiegelen’ naar je scherm in de auto. UconnectTM LIVE zorgt er verder voor dat je muziek kunt luisteren via Deezer en TuneIn, nieuws kunt ontvangen Reuters, uiteraard voorzien bent van de meest up-to-date-versie van TomTom LIVE en via Facebook Check-in en Twitter blijf je in contact met vrienden. Uiteraard kun je ook gewoon je telefoon via bluetooth gebruiken zodat al je muziek van bijvoorbeeld Spotify perfect werkt in de auto. De Mirror-500’s zijn allemaal uitgevoerd in een blauwe kleur, dit om de link met connectiviteit nog duidelijker te maken.

LET OP: vanaf nu geldt er 72 uur voordeel: je betaalt niets extra voor de Mirror edities. Dat wil zeggen dat je ze rijdt voor de prijs van een normale uitvoering. Bij de 500L gaat Fiat uit van de 500L Lounge, bij de X van de 500X PopStar en bij de 500 van de 500 Lounge.

Fiat 500 Mirror

De Fiat 500 Mirror is – als enige van de reeks – verkrijgbaar in meerdere kleuren, waarbij Italia Blue is toegevoegd aan het palet. Met chromen details op de voorbumper en spiegelkappen glimt de 500 je tegemoet. Lichtmetalen wielen en mistlampen zorgen voor een chique uitstraling, deze moet je als klant wel even aanvinken. Bij de dichte 500 is altijd een glazen dak aanwezig en ook de 500C is als Mirror verkrijgbaar.

Fiat 500X Mirror
De 500X Mirror krijgt een speciale kleur die normaal niet te bestellen is. Jeans Blue kennen we al op de 500X maar bij de Mirror is deze mat. Dat moet voor een lekkere uitstraling zorgen, lijkt ons. Verder heeft de X satijnchromen details, zoals onder andere spiegelkappen en handgrepen. 17″ wielen zijn standaard en deze zijn ‘bicolore’ uitgevoerd, zwart met gepolijste delen om precies te zijn. Xenon is standaard, speciale bekleding die overeenkomt met de exterieurkleur ook.

Fiat 500L Mirror
Speciaal voor de 500L Mirror is een nieuwe kleurencombinatie in het leven geroepen, een carrosserie die is gespoten in Blu Venezia met een Grigio Maestro dak. Net als de 500X heeft ook de L bicolore wielen in 17″, al is het een ander model.

Mopar
Ook Mopar bemoeit zich met de Mirror-serie, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via een app ’toegang te krijgen’ tot je auto. Zo kun je bijvoorbeeld je portieren ver- en ontgrendelen met een app op je telefoon. Ook kan de locatie van de auto achterhaald worden (handig in geval van diefstal) en kun je een seintje ontvangen wanneer de auto een bepaalde snelheid overschrijdt (handig als je 18-jarige zoon even wil kijken hoe hard de 500 kan in de bebouwde kom).