Mogelijk modeljaarupdate en Sport voor Fiat Panda

Nieuwe uitvoering en kleine updates aan het model voor 2021

Nog niet bevestigd maar inmiddels wel erg waarschijnlijk: eind dit jaar krijgt de Panda een subtiele modeljaarupdate voor de kiezen. Reken niet op grote veranderingen, het gaat om wat nieuwe kleuren, nieuwe lichtmetalen wielen en nieuwe LED-dagrijverlichting. Belangrijker nieuws is dat er vermoedelijk een Panda Sport komt.

Liefhebbers van sportieve kleine Fiats en natuurlijk vooral de 100HP van de vorige generatie staan nu vermoedelijk te springen op de banken. Die mensen willen we toch weer even adviseren te gaan zitten want het gaat om een sportieve uitdossing, de Sport krijgt geen sportievere motor. Zoals het er nu naar uit ziet krijgt deze sportiever ogende bumpers, achterlichten van de Cross en natuurlijk een wat sportiever ingericht interieur. De krachtbron zal de 1.0 FireFly Mild-Hybrid zijn. De nieuwe kleur Grigio Moda Opaco zal ook op de Sport leverbaar zijn. Binnen krijgt de vernieuwde Panda een groter scherm dat geschikt is voor Android Auto en Apple CarPlay, daarvoor zouden de ventilatieopeningen zijn verhuisd naar een hogere positie op het dashboard.

In 2023 volgt de volledig nieuwe en elektrische Fiat Panda. Die zal duidelijke kenmerken hebben van de Centoventi Concept en dus, net als de elektrische 500e, leverbaar worden naast het huidige model.