Mopar creëert Fiat 500L Adventurer voor SEMA

fiat-500l-adventurer-01

Tijdens de jaarlijkse SEMA Show, het grote tuningspektakel in Las Vegas, toont Chryslers huistuner Mopar een bijzondere versie van de Fiat 500L Trekking die luistert naar de naam ‘Adventurer’. De avontuurlijke Fiat is vanaf volgende week te zien op het evenement.

Op de SEMA Show zijn de laatste jaren steevast de nodige Fiats te zien, van speciale retro-500’s tot spectaculaire custom-exemplaren. Dit jaar zal de 500L centraal staan waarbij deze Mopar 500L ongetwijfeld niet het enige exemplaar op de show zijn.

fiat-500l-adventurer-02

Heel veel informatie over de fris aangeklede 500L Adventurer is er nog niet dus we moeten het even doen met de informatie die we uit de foto’s kunnen halen. De wit-oranje kleurcombinatie wordt aangevuld met een speciale dakconstructie om spullen mee te kunnen nemen en een stoere set 18″ lichtmetaal. Die maat kan de 500L overigens prima hebben dus we willen Fiat aanraden ook wat extra grote wielen in de optielijst op te nemen. In het interieur zijn de kleuren van het exterieur overgenomen.

Mopar neemt uiteraard ook een lading Chryslers mee. Daar is niets Italiaans aan maar mocht je je Lancia Thema wat sportiever willen aankleden dan kun je deze 300 als voorbeeld nemen.

fiat-500l-adventurer-06