Nederlandse prijzen voor MiTo en Giulietta Quadrifoglio Verde

AR_Giulietta_QV

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Alfa Romeo MiTo en Giulietta Quadrofoglio Verde onlangs in een nieuw jasje zijn gestoken. Met respectievelijk 170 en 240 pk zijn het de toppers van de modellenreeks. Onlangs zijn ook voor Nederland zijn de prijzen bekend gemaakt.

Beide varianten debuteerden op de autosalon van Genève in de fraaie kleur Grigio Magnesio. Die stond eerder ook al op de kleurenkaart, maar dan niet in deze matte variant. Ook allerlei details zijn aangepast, zo zijn er diverse donker uitgevoerde onderdelen, zoals koplampen, deurgrepen, QV-schildje, ’scudetto’ en spiegelkappen.

140304_Giulietta_08140304_MiTo_07

Binnen heerst eveneens een donkere sfeer met een dashboard en deurpanelen die een zwarte afwerking hebben. Het instrumentarium en de instaplijsten zijn voorzien van Quadrifoglio Verde-logo’s. Ook nieuw zijn het sportstuur met een vlakke onderzijde en de speciaal gevormde sportstoelen met extra zijdelingse steun. Deze zetels zijn bekleed met leer en alcantara. Eventueel kun je ook te kiezen voor de normale stoelen, die dan ook naar keuze bekleed kunnen worden met een combinatie van leer en alcantara of volledig leer. De rugleuningen worden bij alle versies voorzien van het Alfa Romeo-logo.

AR_MiTo_QV

Alfa Romeo plaatst een 170 pk 1.4 MultiAir-blok in de MiTo QV. Voortaan combineren de Italianen deze motor standaard met TCT-transmissie. De Giulietta is uitgerust met dezelfde viercilinder die de 4C aandrijft: de 240 pk sterke en uit aluminium opgetrokken 1.750 TBi-turbobenzinemotor.

AR_QV

De Alfa Romeo MiTo QV is per direct te bestellen vanaf € 26.950,-. De Giulietta in QV-uitdossing staat binnenkort bij de dealer vanaf € 37.450,-.