Nieuwe pakketten voor Alfa Romeo Mito: Tech en Carbon

De Alfa Romeo Mito is vanaf nu verder te personaliseren door twee nieuwe pakketten: Pack Tech en Pack Carbon. De twee pakketten moeten het jong en dynamisch publiek meer naar de showroom krijgen. Wanneer de pakketten in Nederland bestelbaar zijn durven we nog niet te zeggen.

Als eerste is er het Pack Tech. Je raadt het al: een hoop technische snufjes voor je Mito. Als eerste is er het Alfa Connect 7″ DAB by Alpine-multimediasysteem dat ook beschikt over Apple CarPlay. Ook Android AutoTM is te koppelen met het systeem. Verder kenmerkt het Pack Tech zich door een HDMI- en USB-aansluiting en is er een achteruitcamera aanwezig, in combinatie met parkeersensoren.

Naast technische snufjes kun je je Mito ook verder aankleden met sportieve accessoires. Het Pack Carbon bestaat uit een grille, spiegelkappen en koplampen van carbon (deels look). Verder zijn de mistlampen, randen rond de koplampen en deurgrepen uitgevoerd in glanzend antraciete lak. De achterbumper is dezelfde als die op de Veloce te vinden is en de uitlaat heeft een verchroomd eindstuk. Binnen gaat de carbon(look) verder op het dashboard en de deurpanelen.