Novitec komt met Ferrari F12 N-Largo S

ferrari-f12-nlargo-s

Van subtiliteit kun je ze niet betichten, daar bij Novitec. Althans, niet als het gaat om de N-Largo modellen die stuk voor stuk zeer uitbundig zijn qua uitstraling. Waar de ‘normale’ creaties van de tuner vaak beperkt blijven tot wat verlaging, motortuning en wat andere wielen is het bij de N-Largo lijn ook nog eens héél véél uiterlijk vertoon.

De F12 N-Largo kennen we al, een 781 pk sterke opgepepte versie van de Ferrari F12berlinetta. Een extreme versie die met zijn bijna 800 pk tot een topsnelheid van 350 km/u in staat is. Het uiterlijk van die variant was op z’n zachtst gezegd smaakgevoelig te noemen. Hoewel we de producten van Novitec vaak goed kunnen pruimen is de F12 N-Largo niet onze favoriet.

Novitec presenteert nu de N-Largo S, een gelimiteerde variant (elf stuks) waarbij het uiterlijk nog eens even extra onder handen is genomen. Het moet gezegd: hoewel er nog steeds geen ingetogen centimeter te bekennen is moeten we toegeven dat de S er iets beter geslaagd uit ziet dan de S-loze F12 van Novitec.

Technisch lijkt alles bij het oude te blijven, reden tot klagen is er op dat vlak natuurlijk ook niet echt.