Nu in de winkel: CorsaItalia Magazine 25

Met veel plezier zijn we aan het vijfde jaar van CorsaItalia begonnen. Het eerste resultaat daarvan ligt vanaf vandaag in de winkel, abonnees zullen de uitgave waarschijnlijk al even in de brievenbus ontvangen hebben. In deze uitgave vind je een flinke diversiteit aan Italiaanse voertuigen. Zo gaan we op pad met een Alfa Romeo Matta, een Lancia Zagato Hyena en een Alfa Romeo 6C 2500 Sport Turinga.

Editie 25 bestellen? Dat kan hier!

Doorgaans heb je het de volgende dag in huis als je voor 12.00 uur besteld hebt.

Ook op het gebied van nieuwe auto’s ben je weer helemaal op de hoogte. We rijden uitgebreid met de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD, doen groen met een Fiat 500e en gaan de praktische kant op met een Fiat Fullback en Fiat Talento Squadra. Onze knie ging aan de grond met een Ducati Monster 797.

Uiteraard is er meer dan alleen auto’s en motoren, zo gingen we op bezoek bij Stephan Lenior van Squadra Tuning en hadden we de eer om Giovanni Bianchi Anderloni uitvoerig te spreken. We duiken verder Maserati’s sporthistorie in en blikken terug op Italia a Zandvoort en Concours Paleis Het Loo. Over terugblikken gesproken: we doken de archieven in om mooie oude foto’s van bestelauto’s op te sporen.

Bekijk hier de inhoud!