Officieel: Giulia Quadrifoglio prijs € 108.000 in Nederland

150915_Alfa-Romeo_Francoforte_06

Alfa Romeo heeft de Nederlandse vanafprijs van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio bekendgemaakt en het goede nieuws is dat kopers de auto al vrij snel kunnen bestellen. Wil je een stapje lager wat betreft de uitvoering dan zul je nog even geduld moeten hebben.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
De Quadrifoglio (dus niet QV!) is vanaf oktober te bestellen voor een prijs die begint bij € 108.000. Het vierde kwartaal zal de Giulia Quadrifoglio leverbaar worden en net als bij de 4C komt er een speciale ‘startversie’ waarbij nog niet bekend is of deze ook weer Launch Edition gaat heten. We vermoeden van wel.

Alfa Romeo Giulia non-Quadrifoglio
Vol spanning waren we aan het zoeken naar de gewone uitvoeringen van de Giulia maar die zijn in Frankfurt niet te vinden. Sterker nog: we moeten nog een tijdje geduld hebben. Terwijl de Quadrifoglio straks dus gewoon te koop is moet de gewone Giulia-koper nog wachten tot maart 2016. De benzine- en dieselversies zullen op de Autosalon van Genève gepresenteerd worden aan het grote publiek en dan ook direct leverbaar zijn. De vermogens van de normale uitvoeringen ligt tussen de 135 en 350 pk.