Officine Abarth Classiche eert historie

officine-abarth-classiche

Je kent het vast, Ferrari Classiche, de speciale afdeling van Ferrari waar men bijzondere auto’s restaureert en onderhoudt en dat bovendien een verzamelplek is voor historie, beeldmateriaal en gegevens over auto’s. Abarth krijgt nu een zelfde soort afdeling, waarmee de historie van het merk eer aangedaan wordt.

18 november openen de deuren van Officine Abarth Classiche, een plaats waar eigenaren van een klassieke Abarth en enthousiasten van het merk hun hart op kunnen halen. Eigenaren kunnen er hun bijzondere Abarth laten restaureren en onderhouden en Abarth Classiche certificeert auto’s. Daarnaast zullen er auto’s te zien zijn en is er heel veel informatie over het verleden van Abarth te vinden.

Om te zien wat er allemaal te beleven is zullen we morgen als allereerste op bezoek gaan bij Officine Abarth Classiche. Je zult begrijpen dat er later dus meer over dit fraaie concept zal volgen.

Op de website abarthclassiche.com is vanaf morgen ook veel te beleven, tot die tijd moet je het nog doen met een aftellende klok en wat summiere informatie.