Ook Italiaanse klassiekers in 'Toscaanse Bruiloft'

Sophie_van_Oers_Lieke_van_Lexmond_Diederik_Ebbinge_Jan_Kooijman_Bij_de_villa_xl

Er is weer een nieuwe Nederlandse film, eentje die het zomerse gevoel er helemaal in moet krijgen. Een komedie met romantisch karakter zoals er wel meer zijn. Die andere spelen zich echter niet af in Toscane en ook klassieke Italiaanse auto’s zitten lang niet in iedere Nederlandse film.

Het verhaal: “Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf.
Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag.
Want trouwen doe je immers maar… twee keer.”

Afbeelding-1

In de film weer een flinke lijst bekende acteurs (als je een beetje in het Nederlandse filmgebeuren zit), zoals Jan Kooijman (rijdt GTV in de film), Lieke van Lexmond, Simone Kleinsma, Ernst Daniël Smid, Carolien Spoor, Ruud Feltkamp, Sophie van Oers en Dirk Zeelenberg.

De film speelt zich vrijwel volledig af in Toscane dus als je al niet warm wordt van het verhaal dan moet je alleen al gaan voor de sfeer en de mooie plaatjes! De film draait vanaf 30 januari in de bioscoop.