Romeo Ferraris pakt Alfa Romeo Stelvio aan

Romeo Ferraris heeft in het verleden een hoop dingen gedaan waar we erg enthousiast van werden. Soms zijn de uiterlijke aanpassingen wat over de top maar je kunt ze in ieder geval niet betichten van het ontbreken van een eigen stijl.

Bij deze Alfa Romeo Stelvio gaat het echter een klein beetje mis, in onze ogen. We zijn de eerste die zeggen dat er over smaak niet te twisten valt en dat het fijn is dat iedereen wat anders mooi vindt, maar deze parelmoer-wrap heeft, vermoeden we, toch maar weinig voorstanders. Daarbij is de folie zo te zien ook nog onder verschillende hoeken geplakt waardoor veel panelen een verschillende kleuren hebben. Totaal niet de kwaliteit waarmee Romeo Ferraris normaal lijkt te werken.

Tevens heeft het bedrijf de wielen vervangen door 20″ OZ-wielen die door spacers verder naar buiten zijn gebracht. Wat carbon delen voor het alfahart, het stuur en andere details maken het volgens het bedrijf helemaal af.

Tot slot is er ook nog wat technisch te melden: voor alle versies heeft Romeo Ferraris een lichte vermogens toename beschikbaar, bij de Quadrifoglio (niet op de foto) betekent dat een stijging van 510 pk naar 555 pk.