Vanaf nu ook forum voor AutoItalia

forum

We twijfelden vanaf het begin al, maar gezien de vele vragen die we via de email krijgen zijn we toch al sneller dan verwacht ‘om’: er komt een forum voor AutoItalia. Op de voorloper van deze website, Fiatblog.nl, was ook een forum te vinden. Toen we zijn overgegaan naar autoitalia is dit forum niet mee verhuisd. Al snel werd duidelijk dat dit wel gewenst was en zo heeft deze website nu ook zijn eigen forum.

Afbeelding-1Er zijn veel bezoekers die bezig zijn met de restauratie van hun klassieker, het aanpassen naar eigen smaak van de moderne auto of gewoon veel meer over Italiaanse auto’s en alles daaromheen willen lezen en posten. Voor die mensen is er nu het AutoItalia-forum.
Op het forum is het uiteraard nu nog erg rustig. We zouden het daarom leuk vinden als je je aanmeldt en je gezellig mengt in de discussies.
De ervaring leert dat zo’n forum even een aanlooptijd nodig heeft maar het vervolgens al snel een gezellige boel is. Er is een aparte hoek voor autonieuws, klassiekers, ervaringen, projecten en natuurlijk evenementen, meetings en leuke hebbedingen.
Aanmelden is uiteraard geheel gratis en dat blijft ook zo. Ga daarom via de button ‘forum’ in de menubalk of via deze directe link naar het forum.