Nog 1 week: verkiezing meest iconische Alfa Romeo

1967-Alfa-Romeo-Tipo-33-Stradale

Wat is voor jou de meest iconische Alfa Romeo? Alfa is op maandag 1 juni gestart met een mooie wedstrijd om er achter te komen wat voor de Alfa Romeo fan het meest iconische model is. Stemmen gaat gemakkelijk en er zijn mooie prijzen te winnen!

Op 24 juni bestaat het merk 105 jaar en tevens wordt op die dag de nieuwe ‘Giulia’ voorgesteld. Reden genoeg voor Alfa Romeo om een wedstrijd te organiseren om er achter te komen wat het Nederlandse publiek de meest legendarische Alfa Romeo vindt. Iedere week vallen de modellen met de minste stemmen af en je kunt na iedere afvalronde opnieuw stemmen op jouw drie favorieten. De lijst met te winnen prijzen is behoorlijk uitgebreid dus meedoen!

Inmiddels (schrijven we op 17 juni) staan de 8C en 4C bovenaan maar zijn de Giulia en GT Junior aan een mega eindsprint begonnen en is ook de 75 hard op weg om een inhaalslag te maken. Met nog een week voor de boeg willen we iedereen vragen om mee te doen aan de verkiezing, er zijn schitterende prijzen van Alfa Romeo te vinden!

Uiteraard lezen we graag in de comments hier wat jouw favoriet is?

Stemmen kan op iconicalfaromeo.nl.