Vernieuwde Abarth 500 in Genève

abarth-500-facelift-a

De Autosalon van Genève (van 3 t/m 13 maart) is er dit jaar eentje om in de gaten te houden. De Italiaanse merken hebben veel nieuws om te laten zien en de gefacelifte Abarth 500 is er daar eentje van. Op de salon zullen er de nodige uitgestald worden op de stand van de schorpioen.

Tot nu toe moeten we het doen met wat heftig gecamoufleerde 500’s. Het blijft dus nog een beetje gissen hoe de nieuweling veranderd is. Een aantal zaken liggen voor de hand, zo zullen de achterlichten aangepast worden zodat ze weer in lijn zijn met die van de normale Fiat 500. Wellicht zijn ze bij de Abarth wel anders van tint.

abarth-500-facelift-b

Verder zullen de voor- en achterbumper natuurlijk gewijzigd worden waarbij het er op lijkt dat die aan de voorzijde wat gelijkenis heeft met die van de Abarth 695 Biposto. In het interieur zullen de updates vergelijkbaar zijn met de Fiat-versie, dat houdt in dat er nieuwe bedieningsknopjes voor de ruiten zijn en er een groot scherm in de middenconsole is geplaatst. Nog even geduld, over iets meer dan een week zijn we in Genève om je live op de hoogte te houden.

Foto: Motorionline.com