Verstappen en Lammers tijdelijk in Minardi F1

minardi-f1-verstappen-lammers

Jos Verstappen en Jan Lammers zullen binnenkort plaatsnemen in een Minardi F1. De stoeltjes van de heren worden op 29 juni op Zandvoort in de F1-auto’s van Minardi geplaatst waarna de heren de nodige ronden zullen maken op het circuit.

Oké, je zult het al doorhebben: de heren retourneren niet in het GP-spektakel maar zullen op zondag 29 juni acte de presence geven tijdens Italia @ Zandvoort. Het Italiaanse auto- en lifestyle-evenement heeft namelijk een behoorlijke publiekstrekker weten te strikken: een lading van tien (!) Minardi F1-auto’s zullen het evenement ‘onveilig maken’. Volgens de organisator is het een record aantal Minardi auto’s dat bij elkaar gekregen en dus zullen de V10 en V12-motoren het circuit voorzien van een oorverdovende symfonie.

Een kleine greep uit het aanwezige Minardi Formule 1-geweld: een aantal Minardi Motori Moderni’s uit 1985, 1986 en 1987, een Minardi Ford uit 1996, een Minardi Fondmetal uit 2000 en twee European Minardi’s uit 2001, auto’s van het team waarvoor Jos Verstappen in 2003 zijn laatste Formule 1-seizoen reed.

Zijn naam viel al even: Jos Verstappen. Uiteraard viert hij als ex-coureur van Minardi het unieke feest mee. Naast Verstappen heeft ook Jan Jammers hebben een Minardi-stoeltje weten te bemachtigen en keert ook hij op zondag 29 juni tijdelijk terug naar de Formule 1! De ervaren Nederlandse coureurs gaan meerdere keren de baan op, dat voldoende spektakel gegarandeerd.

Meer uitgebreide informatie over het evenement volgt!