Video: da’s pas een Fiat Panda 4×4!

fiat-panda-4x4-extreme-01

Met een Fiat Panda 4×4 kun je al op plekken komen waar je met een tweewielaangedreven variant nooit zult belanden. Sterker nog: door het lichte gewicht van een Panda 4×4 scoort hij beter dan de nodige serieuze 4×4’s. Als je dan zo’n Panda dan ook nog eens compleet verbouwd wordt het wel heel bijzonder allemaal…

Het fijne weten we er niet precies van maar feit is dat er weinig meer origineel is aan deze oranje Panda. De vierwielaangedreven reus startte zijn leven als rode normale Panda en werd op een ander onderstel geplaatst. Ons Slowaaks is niet wat het geweest is dus de Facebook-pagina is geen gesneden koek voor ons. We vermoeden dat het onderstel van een Suzuki Vitara is gebruikt.

fiat-panda-4x4-extreme-03

Vervolgens werd ook aan dat onderstel nog een hele, hele hoop aangepast om tot een resultaat te komen dat je op de foto’s hier kunt zien. Hoewel we meer met verhard dan met onverhard hebben kunnen we dit soort projecten wel erg waarderen.

fiat-panda-4x4-extreme-02

Plaatjes zijn natuurlijk aardig maar met auto’s als deze wil je een video zien. Dat kan, eentje van 9 minuten zelfs. Leuk om tijdens de lunch te bekijken dus, af en toe een stukje ‘verder spoelen’ kan geen kwaad.