Video: het geluid van de Alfa Romeo 4C plus sneeuwfoto's

404803_6804_big_2013-alfa-romeo-4c-71

Het nieuwe is wel een beetje af van scoopfoto’s van de Alfa Romeo 4C maar omdat we het zo’n heerlijk apparaat blijven vinden tonen we ook de foto’s van deze testsessie in de sneeuw. Bovendien kunnen we voor het eerst een video laten zien waarop het (voorlopige) geluid van de 4C te horen is.

Quattroruote heeft weer foto’s ontvangen van de Alfa Romeo 4C waarop de auto in de sneeuw wordt getest. Deze keer is de Alfa met middenmotor gespot in de buurt van de poolcirkel waar de tweezitter aan een stel ijzige tests wordt onderworpen. Waarschijnlijk is daarom ook het hart enigszins toegedekt, er zal ongetwijfeld van alles op het gebied van temperatuurwisselingen, extreme kou en andere zaken getest worden.

404803_9447_big_2013-alfa-romeo-4c-91

Afwijkend van eerdere afbeeldingen zijn in ieder geval de wielen die een nieuw ontwerp hebben. We vermoeden zdat dit de wielen zijn die ook op de productieversie te vinden zullen zijn, want het lijkt ons sterk dat deze alleen voor een testmodel ontwikkeld worden. Qua motorisatie kunnen we voorlopig alleen maar afgaan op de informatie die Alfa Romeo ons via het eigen, officiële kanaal gegeven heeft. Dat betekent meer dan 200 pk en een gewicht van ruim minder dan 1.000 kilogram.

Tot slot vonden we ook deze video nog. Het geluid van de 4C is goed te horen, maar de verdere kwaliteit is zeer matig, moeten we er bij zeggen.