Website Sauber F1 verandert in Alfa Romeo Sauber F1

Het nieuws dat Alfa Romeo terug komt in de Formule 1 domineerde het autonieuws voor enkele dagen. Geen media die het ongemoeid liet en Alfisten verdeelden zich al snel in twee kampen: kamp ‘Fantastisch dat ze terug zijn‘ en kamp ‘Pfff, alleen een sticker!‘. Hoe we het ook vinden: vanaf komend seizoen is het Alfa-logo terug in de F1, dankzij Sauber.

Je kunt als Alfist moeilijk beweren dat het onbegrensd fantastisch gaat met het merk. Alfa Romeo gaat de goede kant op – denken we – maar er is nog wel even tijd nodig. Met dat in het achterhoofd is het natuurlijk niet realistisch te denken dat Alfa Romeo in één klap terugkeert als compleet team. De terugkeer op deze manier lijkt ons dan ook een eerste stap, we geloven er in dat de terugkeer van Alfa Romeo de komende jaren zal groeien.

Toch gaat het ook dit seizoen niet onopgemerkt, zo kregen we van lezer Jan de tip dat de website van Sauber F1 langzaam maar zeker omgetoverd wordt tot Alfa Romeo Sauber F1. Met logo’s natuurlijk, iets dat zorgt voor directe herkenbaarheid. We houden het in de gaten!