Zo wordt de Lamborghini Cabrera (ongeveer)

lambor11-1

Kort geleden troffen fotografen de Cabrera, Lamborghini’s Gallardo-opvolger, al aan tijdens wat testsessies op de Nürburgring. Nog heftig afgeplakt natuurlijk. Website Wild-speed.com komt nu met een impressie die wel héél erg dicht in de buurt van de werkelijkheid zou kunnen liggen.

De sportwagenbouwer uit Sant Agatha Bolognese komt ongetwijfeld over niet al te lange tijd met de eerste officiële beelden van de Cabrera maar voorlopig moeten we het nog even met deze impressies doen. Qua uiterlijk heeft de Gallardo-opvolger behoorlijk wat trekjes van de Aventador en de Sesto Elemento, niet geheel een verrassing natuurlijk.

lambor10

De Cabrera zal vermoedelijk de 600 pk doorbreken en het zal ons niet verbazen als deze de volledige naam Cabrera LP-600 zal krijgen. De kans is aanwezig dat de nieuweling op de Autosalon van Genève in 2014 voor het eerst aan het publiek getoond gaat worden. Enkele dagen na deze impressie verscheen op Autoweek.nl een bijna identieke impressie als bovenstaand exemplaar dus wellicht zit men in de goede richting te denken.