Info en verschijning

Wat een tijd heeft iedereen achter de rug. Vrijwel niemand heeft helemaal niets te maken gehad met Covid-19 en ook wij hadden er veel last van. Daardoor laat editie 39 van CorsaItalia helaas langer op zich wachten dan gewenst maar het einde van het wachten is in zicht. Reizen naar Italië was lange tijd niet mogelijk (introducties, reisverhalen), testauto’s waren spaarzaam (Italië lag stil) en we ondervonden ook dat adverteerders in onze sector het even net zo lastig hadden als wij. Daardoor moesten we ook even op andere dingen richten om in een normale tijd weer mooie edities van CorsaItalia te kunnen uitgeven. Gelukkig kunnen we weer naar Italië, hebben we zowel daar als in Nederland weer fantastische nieuwe auto’s gereden en staat de neus weer helemaal de juiste kant op.
Mocht u zich zorgen maken over uw abonnement (dit jaar verschijnen niet de vier nummers die hadden gemoeten) dan is dat niet nodig: u heeft een abonnement voor vier nummers en die krijgt u gewoon, het wachten op nummer 39 duurt (helaas) wat langer dan gehoopt. Neem van ons aan: ook langer dan wij hoopten, CorsaItalia is onze passie en ons ‘kindje’ dus reken maar dat we graag willen dat u uw uitgave van voor tot achter kunt lezen.
O ja, voor we het vergeten: kennelijk is de email met informatie rondom de vertraging (lang) niet bij iedereen aangekomen, daar is dus iets misgegaan. Excuses indien u dus geen idee had hoe het met de verschijning zat.

Bedankt voor het geduld,
Carlo te Lintelo
Uitgever/hoofdredacteur CorsaItalia Magazine.

Verschijningsdata 2021 (planning, kan door bijvoorbeeld introductie van een nieuw model worden afgeweken).

CorsaItalia 39: tweede helft oktober  2021
CorsaItalia 40: eind december 2021
CorsaItalia 41: eind maart 2022
CorsaItalia 42: eind juni 202

CorsaItalia is een magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Het magazine is eind 2013 opgericht. Na het vijfjarig bestaan in 2018 is een grote facelift doorgevoerd, waarbij het magazine aanzienlijk dikker en nog mooier is geworden.

Een losse editie kost € 7,95 (ex. verzending), een abonnement voor vier edities slechts € 24 (België € 30).