Info en verschijning

Wat een tijd heeft iedereen achter de rug. Vrijwel niemand heeft helemaal niets te maken gehad met Covid-19 en ook wij hadden er veel last van. Daardoor is de verschijning even anders verlopen dan we hadden gehoopt. 

Update nieuwe editie: Helaas zitten we nog steeds in een lastige tijd waarbij wij afhankelijk zijn van adverteerders. Dat is op dit moment even erg lastig, omdat we ook veel met dealers en importeurs te maken hebben. Daarnaast hebben we te maken met recent flink verhoogde drukkosten, bovenop al eerdere verhogingen. We zijn op dit moment druk bezig met de nieuwe editie en deze verschijnt zo snel mogelijk, na de zomervakantie ploft deze op de mat.

Update voor abonnees: u krijgt gewoon de vier uitgaven waarvoor u heeft betaald, alleen de tussenpozen zijn wat langer (geweest). We tellen dus (vanzelfsprekend) niet het jaar maar het aantal edities waarop u recht heeft.

Verschijningsdata 2022/2023 (kan door bijvoorbeeld introductie van een nieuw model worden veranderen).
CorsaItalia 40: loop van derde kwartaal 2022
CorsaItalia 41: vierde kwartaal 2022
CorsaItalia 42: eerste kwartaal 2023
CorsaItalia 43: tweede kwartaal 2023

CorsaItalia  is eind 2013 opgericht. Na het vijfjarig bestaan in 2018 is een grote facelift doorgevoerd, waarbij het magazine aanzienlijk dikker en nog mooier is geworden.

Een losse editie kost € 7,95 (ex. verzending), een abonnement voor vier edities slechts € 24 (België € 30).