70 jaar Giulietta wordt een feest volgens Imparato

De Alfa Romeo Giulietta kwam op de markt in 1954. Een vlug rekenwonder heeft er ongeveer 0,05 seconden voor nodig om te realiseren dat dat betekent dat het model 70 jaar geleden werd geïntroduceerd. Alfa Romeo-baas Jean-Philippe Imparato maakt vandaag bekend dat er behoorlijk wat gaat gebeuren en dat de festiviteiten worden gekenmerkt met een speciaal logo.

Imparato, die zelf opgroeide op de achterbank van de Alfa Romeo Giulia van zijn moeder draagt de Giulietta een warm hart toe. In een officieel bericht zegt hij:
“The iconic #AlfaRomeoGiuliettaSprint, the “Sweetheart of Italy”, celebrates its 70th birthday! To mark this milestone, the Alfa Romeo #CentroStile has created a commemorative logo. The first weekend of June, there will be a special event at our Museo Alfa Romeo in Arese featuring a parade, a conference and a dedicated exhibition, and the Italian #AlfaRomeo Registry will lead a procession of 70 vehicles from Lake Garda, via Verona, finishing in Arese.”

Het belooft een mooie zomer voor de 70-jarige Alfa Romeo te worden! Als Imparato ons nu ook nog trakteert op een nieuwe Giulietta, die volgens de CEO in de pijplijn zit als het merk goed verkoopt, kan ons Alfa-jaar helemaal niet meer stuk.