CorsaItalia Magazine 01

autoitalia-002

AutoItalia was al een week te bestellen via de website en dat wordt ook massaal gedaan. Vanaf nu is het magazine echter ook gewoon in de kiosk te krijgen en is er bovendien een abonnement af te sluiten voor een jaar lang AutoItalia Magazine in de brievenbus. 

Via DE SHOP bestel je gemakkelijk een exemplaar die netjes thuis wordt bezorgd. Als je dat doet en direct de betaling via overboeking in orde maakt wordt het magazine direct verstuurd als de betaling binnen is. Voor € 5,95 (plus een euro verzending) komt het nummer jouw kant op.

autoitalia-001

Vanaf nu ligt het magazine (zoals je al in de reacties hieronder kunt lezen) ook in veel kiosken. Ook is het nu mogelijk een abonnement op AutoItalia te nemen waardoor je voor drie tientjes het magazine zes maal in de brievenbus ontvangt. Dit gaat in vanaf nummer twee dus mocht je de eerste al hebben aangeschaft dan kun je toch vast een abonnement nemen.

Bestel hier AutoItalia nummer 1: KLIK
Neem hier een abonnement: KLIK

You may also like

28 comments

 • Ronald 13 augustus, 2013   Reply →

  Besteld!!!!

 • Siepsp 13 augustus, 2013   Reply →

  Ik ook.
  Carlo, gefeliciteerd met deze uitgave.

 • Rene van den Berg 13 augustus, 2013   Reply →

  zojuist besteld, ik kijk er naar uit…volgende keer een mooi artikel over de FIAT barchetta? ik weet nog wel een mooi model……

  • superformer 14 augustus, 2013   Reply →

   Ik ook… en ondanks haar leeftijd nog zeer fotogeniek ook!
   Het magazine ziet er professioneel en veelbelovend uit, dus proficiat Carlo!

 • Bart Jan 13 augustus, 2013   Reply →

  Carlo, gefeliciteerd met deze mijlpaal!

 • Daniël Vogelaar 14 augustus, 2013   Reply →

  Bestelling gedaan, geld overgemaakt. Kan niet wachten!!!

 • Jos Kleinjan 14 augustus, 2013   Reply →

  Gefeliciteerd, Ook ik kan natuurlijk niet achterblijven om dit exemplaar te bestellen.

 • Rene van den Berg 15 augustus, 2013   Reply →

  Blad ontvangen, prima service. Even vluchtig in gekeken en mijn eerste indruk is direct al meer dan goed. Ik neem in ieder geval een abonnement!!!!!!!!!
  Prachtig vorm gegeven, mooi papier, leuke artikelen, mooie foto”s.
  Voor ieder wat wils…..

  Team AutoItalia Magazine , jullie hebben goed werk gedaan!!!!!!!

 • Ronald 15 augustus, 2013   Reply →

  Lekker hoor! lag heerlijk op de mat te rusten dat ik thuis kwam.
  Eerst heerlijk het nieuwe blad doorgelezen, mijn complimenten!!!!!!!!

  ( ook leuk; mijn naam en adres met de hand geschreven 🙂 )

 • hans 15 augustus, 2013   Reply →

  Heel mooi! Maar wel een dilemma: wat is nu het slimst, gewoon bestellen via internet of juist kopen in de winkel (Bruna, grote boekhandel?) zodat duidelijk wordt in de winkel dat er vraag is dus dat ze een vaste plek moeten inruimen in het schap met autobladen…

 • Siepsp 19 augustus, 2013   Reply →

  @Hans Exposure in de winkel is belangrijk en de portokosten lijken mij ook behoorlijk aan te tikken voor de uitgever.

  Complimenten voor het blad, lekker dik, mooi papier, niet te veel reclame en natuurlijk fantastische auto’s. Nooit gerealiseerd dat zo’n Aurelia zo’n fraaie auto is.

 • Rudi van de Wal 21 augustus, 2013   Reply →

  Vandaag in mijn winkel ontvangen, en natuurlijk een prominente plaats gegeven!

  Met vriendelijke groet,

  Boekhandel Roosendaal

  • AutoItalia 22 augustus, 2013   Reply →

   Wat leuk om te horen! Dank voor de fraaie plek!

 • Frank 21 augustus, 2013   Reply →

  Vandaag aangeschaft bij de AKO. Complimenten weer mannen, dit is een zeer fraai blad met interessante content. Proficiat en ga zo door. Forza (Auto) Italia!

  • AutoItalia 22 augustus, 2013   Reply →

   Bedankt Frank! Inmiddels zijn we druk met nummer twee, zo snel gaat het al weer…

 • Enrico 22 augustus, 2013   Reply →

  Gisteren een exemplaar gekocht en het blad voldoet zeker aan de verwachting! Gevarieerde verhalen, mooi papier, prima! Ik kijk al uit naar nummer twee!

 • Steef 23 augustus, 2013   Reply →

  Vandaag het blad bij de kiosk gekocht, wat goed zeg! Mijn verwachtingen waren hoog gespannen en dat wordt helemaal waar gemaakt. Fraai, dik nummer, gevarieerde inhoud (sterk!). Ook erg mooi uitgevoerd, complimenten!

 • Michel 23 augustus, 2013   Reply →

  Vandaag gekocht.
  Prachtig 1e nummer, mooie verhalen en dito foto’s. Zeer verzorgde uitgave, een welkome aanvulling.
  Kritiek heb ik ook: met jullie makers deel ik de passie voor Italiaanse auto’s, maar ik vind dat jullie iets te kritiekloos zijn bij de beoordeling van de auto’s. Klein voorbeeld de test met de Lancia Ypsilon of de Fiat 500. Prachtige auto’, maar niet alles is in orde, bijvoorbeeld de slechte stoelen in de Lancia. Mogen jullie gerust noemen hoor, daar worden de Italiaanse wagens alleen maar beter van!

  Ondanks deze kritiek (zorg ervoor dat je geen uithangbord wordt van de importeur) kijk ook ik uit naar nummer 2. Hulde aan de makers!

  • Jordy 29 augustus, 2013   Reply →

   Mee eens. Artikels mogen een beetje uitdagende kritiek leveren. 🙂

 • Hans 24 augustus, 2013   Reply →

  Heb m gisteren ook gekocht, erg mooi blad en ga het dit weekend eens voor zitten!

 • Jessica 24 augustus, 2013   Reply →

  Carlo, gefeliciteerd: pracht tijdschrift! Ik heb er meteen 2 gekocht en eentje aan een bevriend Duits stel van de Duitse Fiatclub gegeven. Mooi papier ook en (ja, dit is een tijdschriftenvormgeefsterafwijking) hij ruikt lekker 🙂

 • Marcel 24 augustus, 2013   Reply →

  geweldig blad! rij zelf al 15 jaar Alfa en met belangstelling de test over de Giullietta Savali gelezen… heb Ronald in juni persoonlijk gesproken toen ik mijn Mito Savali met 185 pk mocht ophalen…geweldig rij-ijzer welke in okt 2012 speciaal voor de Autoweek was gebouwd en nu in mijn bezit is; wil hem niet meer kwijt!
  m.b.t. jullie nieuwe ‘kindje’: ga zo door!!!

 • Gert 27 augustus, 2013   Reply →

  Michel: je opmerking ging misschien niet alleen over de stoelen, maar dat is wel een lastig (want soms heel persoonlijk) thema. We zijn twee jaar geleden met een Yp naar Zuid-Limburg gereden en stapten fit uit. Maar dat kan voor een ander anders uitpakken, het heeft bij dit soort relatief kleine en eenvoudige stoelen ook heel erg met lichaamsbouw e.d te maken. Zo reed ik een jaar of vier geleden voor een test in een kleine sportieve auto van een Duits merk en niet uit Wolfsburg. Zowel mijn collega als ikzelf verbaasden ons erg over een al snel zeer pijnlijk wordend achterste. Ik ben met het ding naar Parijs geweest en had daarna een uur blang geen zin meer om te gaan zitten. In een wekelijks verschijnend autoblad werden de stoelen van exact dezelfde auto als ‘uitstekend’ aanbevolen.

 • John 31 augustus, 2013   Reply →

  Mooi blad, Carlo ga zo door!!

 • Edward 7 september, 2013   Reply →

  Afgelopen week tijdens onze vakantie in gelderse voorthuizen met de alfa naar de plaatselijke bruna gereden en het magazine gekocht en lekker in het zonnetje uitgelezen. Mooi blad! Benieuwd naar nr 2!

 • hans 10 september, 2013   Reply →

  Heb ‘m ook gekocht en inderdaad, prachtig tijdschrift met mooie verhalen. Leuk ook het interview met Frans vd Dungen, de dealer waar mijn vader al meer dan 20 jaar klant is en waar ik ook in 1992 een toen al oude Ritmo 85S heb gekocht. Fijne en betrouwbare auto! Het bedrijf was toen nog van zijn helaas overleden vader en Frans graag in de werkplaats. Maar dat doet ie nu vast nog steeds!

 • Mark 10 september, 2013   Reply →

  Ik heb het blad vandaag gekregen bij van den Dungen. Ging mijn auto ophalen. Het ziet er echt goed uit. Heb alleen het stuk van Frans van den Dungen even gelezen. De rest volgt nog. Het ziet er goed uit. Mooi papier, en het ruikt lekker ook 🙂

 • superformer 11 september, 2013   Reply →

  Tot mijn grote verbazing lag het magazine in de schappen van de taxfreeshop op vliegveld Eindhoven! Ik kan je vertellen dat dit het vliegen met Ryanair zelfs aangenaam maakt…☺

Leave a comment