Formule 1 boek om te hebben: Pole Position

Formule-1boek-om-te-hebben

Als je al drie schappen in de boekenkast gevuld hebt met Formule 1 boeken komt er een moment dat je een nieuw verschenen boek over de sport al bij voorbaat links laat liggen. Bijna elk facet van de sport is inmiddels al tot in den treure beschreven, waardoor er zelden nog echt nieuws in staat. Sommige uitgaven zijn echter verplichte kost voor de liefhebber.

De boeken van Koen Vergeer behoren daar ook toe. Elke keer weet hij het onderwerp weer op een originele manier te belichten. In Pole position schrijft Vergeer op zijn eigen boeiende wijze over de (in zijn ogen) tien grootste wereldkampioenen uit de geschiedenis van de Formule 1. Tegen zijn keuzes is weinig in te brengen en mocht je dat wel willen, dan heb je na het lezen van de tien meesleepende verhalen in ieder geval begrip voor zijn keuzes. Een heerlijk boek voor als er eens een weekend geen Formule 1 op TV is.
Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en ook te bestellen voor €17,95 (plus €3,95 verzendkosten) via www.asnbooks.nl.