Video: Alfa Romeo Giulia getest op Balocco

alfa-giulia-2015-a

Afgelopen dagen waren we in Italië bij de introductie van de nieuwe Fiat 500X. Een heerlijke auto waarover je spoedig meer zult lezen in CorsaItalia Magazine en op de website. Toen we echter rustig een kopje espresso aan het nuttigen waren stonden we oog in oog met de nieuwe Alfa Romeo Giulia en konden we hem vastleggen op video.

We hebben de Giulia, gebouwd op een verkort onderstel van de Maserati Ghibli al eens eerder gespot op het testcircuit van Balocco maar deze keer hadden we ook de telefoon in de aanslag. Kort voor deze beelden brulde de Giulia nog op volle snelheid het circuit over waarbij een erg smakelijk geluid van een zescilinder te horen was, vermoedelijk de meest krachtige variant die we voorgeschoteld gaan krijgen.

alfa-giulia-2015-b

Vermoedelijk gaat het hier om de 3.0 die ook in de Ghibli te vinden is, ruim 400 pk sterk. Een collega-journalist geloofde er niets van dat het om de Giulia ging en dacht dat het om de Alfieri ging. Toen we even later zonder andere collega’s een stukje verderop stonden kwam er een identiek exemplaar voorbij met kleine uitlaatjes en een duidelijk dieselgeluid. Toen was het dus helemáál zeker… Welkom Giulia!

De video bekijk je op onze Facebook-pagina: KLIK HIER VOOR DE VIDEO.