Ferrari 599 op 21 en 22" ADV05.1SL

raceasfuck18_w1200

Zul je zien: heb je eindelijk je ultieme droomauto, een Ferrari 599, kopen al je vrienden er ook eentje. Heb je nog niks bijzonders. Wat je dan doet? Je Ferrari personaliseren natuurlijk. Wielenfabrikant ADV.1 heeft daar de nodige fraaie opties voor. Afgelopen maand lieten we al een op die manier opgewaardeerde 458 Italia zien.

Ook voor de 599 is er natuurlijk lichtmetaal ‘op maat’ en zoals je hier ziet hoeft dat, net als bij Novitec, helemaal niet de originele maat te zijn. Op deze Ferrari hebben de heren van ADV.1 een set ADV05.1SL geschroefd. Voor meten de wielen 21″, achter zijn ze zelfs 22″, aldus blijft er weinig ruimte voor rubber over. De maten van de Pirelli P Zero Nero’s kunnen we helaas niet vinden maar meer dan een 25- of 30-serie zal het niet zijn.

[nggallery id=132]

Over prijzen uiteraard geen letter op de site van ADV.1, het merk produceert alleen wielen voor de categorie auto’s waarbij de prijs geen enkele rol speelt.

You may also like

3 comments

  • Mark 8 februari, 2013   Reply →

    Wat maken die mannen toch dikke wielen!Keer op keer staan ze perfect onder de auto die ze dan onder handen nemen.

  • Kevin 13 februari, 2013   Reply →

    Ze maken inderdaad mooie wielen alleen is het jammer dat als ze een keer een verkeerde maat maken voor je ze het probleem niet op willen lossen. Heb 3 maanden op wielen gewacht die niet passen. Toch jammer dat een bedrijf met zo’n reputatie hun klanten gewoon laat stikken.

  • Stupendo 13 februari, 2013   Reply →

    Ik vind de meeste velgen veel te sportief dan wel te ordinair. Zeker op chiquere auto’s. Maar chiquere velgen willen nog wel eens weer te saai zijn. Mooiste velgen die er zijn zaten op de laatste versies van de Lancia Thesis. Een schitterende evenwicht tussen sportief en chique. En natuurlijk in hoogglans lichtmetaal.

Leave a comment