Fiat 500L lager bij het asfalt dankzij Cobra Suspension

fiat-500L-lowering-01

Twee dingen horen we geregeld als het gaat om de nieuwe Fiat 500L. Om te beginnen dat hij er in het echt veel beter uitziet dan op foto’s. Daar zijn we het mee eens, want als je naast een beetje smakelijke uitvoering staat is het een veel ‘dikkere’ auto dan dat het op de foto’s lijkt. De tweede vaak gehoorde opmerking is dat hij wel érg hoog op de poten staat. Daaraan kan nu wat gedaan worden.

Cobra Suspension is fabrikant van verlagingsveren en schokdempers voor auto’s van A tot Z. Met ruim 25 jaar ervaring met straatauto’s en ook met race- en rallyauto’s is het bepaald geen bedrijf dat net is begonnen. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel.

fiat-500L-lowering-02

Voor de Fiat 500L is nu een set van vier verlagingsveren verkrijgbaar, die de Italiaan zo’n 25 tot 30 mm dichter bij het asfalt brengt. Nog geen ‘gedoe’ met drempels, dus maar wel wat fraaiere looks en een iets strakker stuurgedrag. Hofleverancier van het materiaal is de webshop 500nl.nl waar de veren voor € 149 kunnen worden aangeschaft. Voor montage dien je dan uiteraard nog wel te zorgen, maar dat kan uiteraard bij je eigen dealer.

Direct naar webshop: KLIK.

You may also like

One comment

  • Jos Kleinjan 6 maart, 2013   Reply →

    Wij hebben deze Fiat 500 L het hele weekend mee gehad, wat een prettige fijne auto om mee te rijden.
    Veel bekijks gehad en nog eens verlaagd ook, het moet niet gekker worden.
    Fiat dealer Auto Fivan in Capelle a/d IJssel had de primeur om als eerste de verlagingsveren van Cobra-Suspension onder deze 500 L te plaatsen.
    Leverancier 500NL en Auto Fivan Capelle a/d IJssel en natuurlijk Cobra-Suspension zijn dik tevreden over het resultaat.

Leave a comment