22-24 mei 2015: Spa Classic!

MG_5889

Je hebt nog een gaatje in je agenda dit weekend? Twijfel dan niet en pak je Italiaan uit de schuur en op naar Spa-Francorchamps. Daar vindt dit weekend namelijk Spa Classic plaats, een evenement dat je als liefhebber van klassieke auto’s en historische autosport niet mag missen.

Van vrijdag tot en met zondag is het feest op het circuit: bijzondere Ferrari’s, klassieke Groep C racers en talloze andere ‘snoepjes’ gaan vol gas over het circuit óf staan in de paddock om door de bezoekers bekeken te worden. Voor ons is het vaste kost, een evenement om niet over te slaan.

Het uitgebreide programma vind je HIER, ons advies is vrijdag, zaterdag of zondag in de ochtend te gaan. Zondagmiddag waren er afgelopen jaar behoorlijk wat deelnemers die rond 14.00 a 15.00 huiswaarts gingen dus het is zonde als je pas om 13.00 het circuit op loopt.

Kaartjes kosten aan het loket € 25 (vrijdag: € 10), een weekendkaart is bijzonder voordelig voor € 35. Meer informatie op de website van Spa Classic. Zien wat we er vorig jaar zoal tegenkwamen? Dan klik je op dit bericht.