Ferrari California T in Tailor Made maatpak

ferrari-california-t-tailor-made

Ferrari heeft het prachtige evenement Goodwood Festival of Speed uitgekozen om de speciale California T met Tailor Made maatpak te presenteren. Tailor Made wil zeggen dat de auto volledig naar wens van de klant kan worden aangepast. In dit geval is de ‘Cali T’ in een polo- en paardensportpak gehesen.

Gespoten in fris Bianco Italia met donkerblauwe strepen die luisteren naar de naam Blu Hellen. Die kleur vind je ook terug op de wielen waar het gecombineerd wordt met Argento Nurburgring. De wielen meten 20″ en dat heeft de California eigenlijk ook wel nodig als we het plaatje zo bekijken.

Het blauw-witte thema gaat binnen vrolijk verder, waar het speciale Mycro Prestige materiaal de boventoon voert. Het is speciaal voor Ferrari ontwikkeld, oogt en voelt aan als een natuurlijk product maar is 65% lichter dan conventioneel leder. Het kan tevens goed tegen water en vuur. Het eerste is handig met een cabriolet, het tweede kan van pas komen als een rokende bestuurder zijn sigaret niet meer onder controle heeft.

Technisch is de T net als ‘normaal’, met 560 pk en 755 Nm is er ook weinig reden om meer te wensen. Wij gaan binnenkort voor je kijken of je met een variant zonder Tailor Made opties ook nog een beetje uit de voeten kan.