Fiat Talento klaar voor 2020

Fiat Professional heeft met de Talento een sterke troef in handen. Met een nieuwe motor, nieuwe materialen in het interieur en verbeterde connectiviteit is de Talento ‘MY2020’ helemaal klaar voor het nieuwe jaar. De vernieuwde versie is per direct leverbaar.

Het belangrijkste nieuws is wellicht de nieuwe motor. De 1.6 diesel met 125 pk maakt plaats voor de helemaal frisse Euro6d 2.0 EcoJet met 145 pk en die ongeveer 11% zuiniger en schoner is dan de voorganger. Samen met een maximum koppel van 350 Nm (bij 1.500 tpm) een ijzersterke troef voor de middenformaat best(s)eller van Fiat, die zich plaatst tussen de Doblò en Ducato.
Aan de buitenzijde zie je eigenlijk geen verschillen, binnen kijken levert wel wat vernieuwingen op. De zwarte interieurs zijn vernieuwd, met nieuwe materialen. Praktisch was het interieur al, met talloze opbergvakken, nu is het dus ook nog een stukje luxer. Een nieuwe 7″ touchscreen scherm doet ook zijn intrede, al dan niet voorzien van Apple CarPlay en Android AutoTM. Met DAB-radio en USB-input weet je zeker dat je je favoriete muziek niet hoeft te missen. Navigatie en handsfree bellen behoren ook tot de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend is de Talento weer in talloze uitvoeringen leverbaar, in twee lengtes en twee hoogtes. Binnen die drie verschillende configuraties kun je eindeloos samenstellen wat je wensen zijn, de online configurator helpt je daar vast een stukje bij op weg.