Is dit het front van de Alfa Giulia?

alfa-giulia-gelekt-1

Geduld is een schone zaak… Laat ons daar nou niet zo goed in zijn. Zojuist druppelen deze computerbewerkingen onze mailbox in, afkomstig van twitter. Of de beelden gemaakt zijn door een creatieveling die direct na het zien van de achterkant aan de slag is gegaan of dat het officiële beelden zijn kunnen we helaas niet zeggen.

Als het verzonnen is dan is de persoon in kwestie in ieder geval behoorlijk grondig te werk gegaan want de zijkant lijkt volledig overeen te komen met de foto’s die we eerder plaatsten.

alfa-giulia-gelekt-2

We zien twee verschillende versies, de grijze ‘modale’ Giulia en de rode QV. De QV beschikt over de nodige extra luchtinlaten voor zijn, naar schatting, 480 pk sterke zescilinder. De grijze Giulia is een redelijk ingetogen sedan die vooral van de zijkant niet direct over in het oog springende details beschikt.

alfa-giulia-gelekt-3

De achterzijde van het rode exemplaar is met zijn vier uitlaten en spoiler lekker aansprekend, de grijze normale Giulia hierboven is op zijn zachtst gezegd wat anoniem. Wellicht dat het in werkelijkheid anders lijkt, de renderings hier zijn wel van het meest kleurloze soort, letterlijk en figuurlijk.

alfa-giulia-gelekt-4

Ook het interieur komt al voorbij op Twitter, we zien chique binnenste van de Italiaan waarbij het dashboard erg op de bestuurder is gericht. We blijven je op de hoogte houden de komende uren!

Deze afbeeldingen komen via Pego71 op Twitter.